Lämpöässä Vsi

Kompaktin kokoinen ja käyntiääneltään hiljainen maalämpöpumppu

EHPA QL -laatuleiman saanut Vsi-maalämpöpumppu on kompaktin kokoinen ja käyntiääneltään hiljainen, joten voit sijoittaa sen teknisen tilan tai muun erillisen tilan lisäksi myös sisätiloihin esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai eteiseen. Lämpöässä Vsi-mallistossa on kokoluokkansa suurin, 230-litrainen varaaja. Vsi-malliston maalämpöjärjestelmään on mahdollista yhdistää myös ÄssäCooling-jäähdytys.


Lämpöässä Vmi

Täystehoinen ja energiatehokkuudeltaan huippuluokan maalämpöpumppu!

Täystehoinen ja EHPA QL -laatuleiman saanut Lämpöässä Vmi on A++ energiatehokkuusluokan lämpöpumppu, joka soveltuu uusien ja saneerattavien omakotitalojen, pari- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen kokonaisvaltaiseksi lämmitysjärjestelmäksi. Vmi maalämpöpumppu on täydellinen valinta kun lämmitettävä pinta-ala ja käyttöveden tarve on suuri. Suuri 430 litran varaaja takaa käyttöveden riittävyyden vaativimmissakin kohteissa. ÄssäCooling-viilennysyhteet ja ÄssäSolar-aurinkoyhteet ovat kaikissa Vmi-malleissa vakiona.

Lämpöässä Esi

Joustava ratkaisu kaikentyyppisiin maalämpöjärjestelmiin

Esi-mallien tyypillisiä käyttökohteita ovat omakotitalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt ja maatilat. EHPA QL -laatuleiman saanut Esi-mallisto soveltuu erityisesti kiinteistöihin, joissa käytettävissä oleva tila on erittäin ahdas, tai vanha lämmitysjärjestelmä halutaan säilyttää rinnakkais- tai varajärjestelmänä. Koska Lämpöässä Esi kytketään erilliseen varaajaan, se on oiva ratkaisu kohteisiin, jossa lämpimän käyttöveden tarve on erityisen suuri. Remonttikohteessa maalämpöpumppu voidaan kytkeä myös olemassa olevaan varaajaan. Tehontarpeen kasvaessa Esi-malleja voidaan kytkeä rinnakkain.

Lämpöässä Emi

Lämpöässä Emi on ratkaisu erilaisiin maaenergiajärjestelmiin

Lämpöässä Emi -maalämpöpumppu kytketään erillisvaraajaan. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat suuret omakotitalot, rivitalot, teollisuuskiinteistöt ja maatilat. Emi mukautuu toiveittesi mukaan.

Lämpöässä Emi-maalämpöpumppu:

  • säästää lämmittäessäsi uutta tai vanhaa rakennusta
  • varmistaa runsaan lämpimän käyttöveden tuoton
  • mahdollistaa edullisen jäähdytyksen
  • voidaan liittää aurinkokeräimeen tai muuhun ulkoiseen lämmönlähteeseen
  • toimii  myös rinnakkain nykyisen lämmitysjärjestelmäsi kanssa
  • voidaan kytkeä olemassa olevaan varaajaan
  • soveltuu myös ahtaisiin tiloihin

Lämpöässä T

Joustava ratkaisu erityyppisiin maaenergia- ja maalämpöjärjestelmiin

Maalämpö kerrostaloon, rivitaloon tai omakotitaloon onnistuu näppärästi T-malliston maalämpöpumpulla. Muita käyttökohteita ovat muun muassa teollisuuskiinteistöt, julkiset rakennukset ja maatilat.

Lämpöässä maaenergiakeskus

Maalämpöä suuriin ja vaativiin kiinteistöihin

Lämpöässä Maaenergiakeskus soveltuu rivi- ja kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin, energiayhtiöihin ja maatalouteen. Se on toimiva ratkaisu erityisesti kohteisiin, joissa tavanomaisen maalämpöjärjestelmän asentaminen ei ole mahdollista (esim. kaukolämpökohteet) tai jos kiinteistön talotekninen tila halutaan muuhun käyttöön.

Maaenergiakeskuksen kuljetus on helppoa, ja perustukselle tuotaessa se tarvitsee enää yhdistää kiinteistöön. Tarvittavat liitännät ovat valmiina Maaenergiakeskuksen sisällä. Vakiona oleva ÄssäControl-ohjaus mahdollistaa etävalvonnan ja -seurannan sekä huollon etäpalvelut.